Skip to Content

Välkommen till Bibliotek Västra Mälardalen

Webbplatsen Bibliotek Västra Mälardalen är ett samarbete mellan biblioteken i Arboga, Kungsör och Köping. På webbplatsen hittar du information om våra verksamheter, nyheter och tips och du kan söka i katalogen direkt i sökrutan överst på alla sidor.

IllustrationNytt utskriftssystem på gång

 Köpings stadsbibliotek  Snart kommer du kunna hantera dina utskrifter och kopior helt själv. Du kommer även kunna skriva ut från din egen mobil, surfplatta eller dator. Du betalar för dina utskrifter/kopior direkt över nätet med ditt betalkort, eller kontant som vanligt.
Läs mer om det nya utskriftssystemet Princh

 

Författarbesök våren 2018 

 Arboga bibliotek   I vår bjuder biblioteket på tre författarbesök. Först ut är Sven Olov Karlsson, tätt följd av Åsa Hellberg och sist ut är Anna Laestadius Larsson. Författarbesöken är på lördagar.
Här hittar du hela programmet

 

 

Foto på en kaffekopp med en världskarta iVårens språkcaféer är igång

 Köpings stadsbibliotek & Kolsva bibliotek  Språkcaféerna är igång igen. Vi träffas på stadsbiblioteket på måndagar till och med 28 maj och på torsdagar på Kolsva bibliotek till och med 17 maj. Du behöver inte anmäla dig.
Läs mer om språkcaféerna på biblioteken

 

Foto på högar med myntNya priser från 1 januari

 Köpings stadsbibliotek & Kolsva bibliotek  Från och med 1 januari 2018 gäller nya priser för reservationer, kopiering, utskrifter och fax på Köpings stadsbibliotek och Kolsva bibliotek.
Läs mer om de nya priserna

 

 

Alltid på en onsdag våren 2018

Arboga bibliotek  Nu kan du hämta programmet för vårens program i föreläsningsserien Alltid på en onsdag. Serien är ett samarrangemang mellan studieförbunden i Arboga och biblioteket.
Programmet våren 2018

 

 

Lyssna på e-ljudböcker med
Biblio-appen

Ladda ner e-ljudboksappen Biblio. Förutom att söka, utforska, låna och lyssna på ljudböcker kan du också ladda ner böckerna och lyssna offline under låneperioden.
Läs mer om och låna e-böcker

 

När du loggar in på webbplatsen kan du bland annat hantera dina lån.

Läs mer om hur du loggar in på webbplatsen

För att söka i bibliotekens katalog skriver du in sökord i sökrutan överst på sidan och klickar på Sök.

Läs mer om hur du söker i katalogen