Språk

sv-se en-gb

Läs med Sommarboken i sommar

I sommar kan du som bor i Köping och Kolsva och är mellan 6 och 17 år vara med Sommarboken där du får en bok om du läser eller lyssnar du på minst 5 böcker under sommarlovet.

Berätta vad du tyckte om böckerna i Sommarbokenhäftet

När du har läst klart 5 böcker fyller du i Sommarbokenhäftet och berättar vad du tyckte om dem och ger dem betyg. Häftet kan du hämta och lämna på Köpings stadsbibliotek och under tiden 10 juni-30 augusti och på Kolsva bibliotek 10 juni-16 augusti. Du får lämna in max 2 häften.

Biblioteken bjuder till kalas

Efter sommaren bjuder biblioteken in till kalas. Då fikar vi och pratar om de böcker vi läst under sommarlovet. Och så lottar vi ut en överraskning.

I Köping är det kalas den 2 september kl. 15 och i Kolsva är det fest 16 augusti. Välkommen!

Sommarboken även för dig som är vuxen

Även du som är vuxen (från 18 år) har möjlighet att delta i Sommarboken. Läs eller lyssna på 5 böcker, skönlitteratur eller fakta, under perioden 10 juni-30 augusti i Köping och 10 juni-16 augusti i Kolsva och var med i utlottningen av en överraskning.

Fyll i vilka böcker du läst i sommarbokenhäftet

Fyll i vilka böcker du läst i sommarbokenhäftet och även en kortare kommentar eller recension till den av böckerna du gillade allra mest. Du får lämna in max 1 häfte under perioden.

I Köping avslutar vi Sommarboken med att bjuda på Bokfika 3 september kl. 15.