Välkommen till Bibliotek Västra Mälardalen

Webbplatsen Bibliotek Västra Mälardalen är ett samarbete mellan biblioteken i Arboga, Kungsör och Köping. På webbplatsen hittar du information om våra verksamheter, nyheter och tips. Vill du söka efter böcker eller logga in på Mina sidor, gå istället till bibliotekens nya onlinekatalog www.bibliotekivastmanland.se.

 Obs! Du kan inte längre logga in på den här webbplatsen 

Arboga, Kungsörs och Köpings bibliotek har bytt biblioteksdatasystem och gått med i det regionsgemensamma systemet Bibliotek i Västmanland. I och med systembytet slutade webbplatsen Bibliotek Västra Mälardalen att fungera; du kan alltså inte längre söka i katalogen eller logga in på Mina sidor. Bibliotekets nya webbplats är www.bibliotekivastmanland.se.

Du måste också lägga in en ny pinkod innan du kan använda ditt lånekort. Det gör du på biblioteket.

Läs mer om det nya biblioteksdatasystemet

På gång

Kungsörs bibliotek - öppet när det passar dig!

 Kungsörs bibliotek  Du som har registrerat dig som meröppetlåntagare har tillgång till biblioteket alla dagar i veckan mellan kl. 8 och 20. Du kan alltså använda biblioteket även när personalen inte är på plats.
Läs mer om Meröppet på Kungsörs bibliotek

Du kan inte längre logga in på webbplatsen

För att söka efter böcker eller logga in på Mina sidor, använd istället bibliotekens nya webbplats bibliotekivastmanland.se